marjolijn rietveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjolijn rietveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marjolijn rietveld heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de studie heette : kunstgeschiedenis en archeologie kunstgeschiedenis : locatie johannes vermeerstraat archeologie : locatie allard pierson museum algeheel hoorcollege : locatie oude manhuispoort italiaans (bijvak): locatie bungehuis spuistraat p

  de studie heette : kunstgeschiedenis en archeologie kunstgeschiedenis : locatie johannes vermeerstraat archeologie : locatie allard pierson museum algeheel hoorcollege : locatie oude manhuispoort italiaans (bijvak): locatie bungehuis spuistraat prof.scheller, prof.jaffe en de sterk en meesterlijke verhalende archeologen: prof. brijder, prof. hemelrijk Tevens erg genoten van het KHI te Firenze bij de jaarlijkse excursies.

  Kunstgeschiedenis UvA, 1979

  Boerderij t/o woonhuis van Van de Erve.

  Boerderij t/o woonhuis van Van de Erve. De herinneringen zijn op één hand te tellen en zijn echt de herinneringen van een klein kind. Mijn vader bracht mij er vaak op de fiets heen. Voeten in de fietstas. Soms nam hij ook mijn klasgenootje jaap schaapherder mee. Wij speelden op het erf, wij keken er naar de kipjes ... Wij waren onbezorgd.

  Kleuterhofje, 1961

  Lieve juf lidie calis van de pc vd brinkweg bij wie het goed toeven was.

  Lieve juf lidie calis van de pc vd brinkweg bij wie het goed toeven was. Op woensdagmiddag mocht ik wel eens met haar mee naar huis om haar autootje te wassen etc.. Ik herinner me haar, haar moeder en de oude bakkerij Een echte meisjesschool met zaterdagsmorgens les. Juffrouw Schilo had er de leiding en had zo haar voorkeuren. Sommige zouden zeggen bezielend ! Mijn zusjes bleken hier niet zo gecharmeerd van te zijn en noemden het een regiem. Het jaar erop kwam de verandering (mammoetwet) en droegen mijn ouders mij van harte over naar de nabijgelegen tarcisiusschool !

  Mariaschool, 1965

  ?