Marjolijn Raven

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolijn Raven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Marjolijn Raven heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Avondopleiding toen ik al werkte.

  Avondopleiding toen ik al werkte. Af en toe al schrijvend in slaap vallen, waarop degene die naast me zat (een vrouw uit Alphen a/d Rijn) me aanstootte, want zij schreef met mij mee en zag mijn pen op het papier wegzakken. Boeiende colleges van met name Klapwijk herinner ik me en ook historische pedagogiek dat met heel veel humor gebracht werd.

  2008, Marjolijn Raven

  Dit waren noodlokalen.

  Dit waren noodlokalen. Ik herinner me de slofjes die we over onze schoenen moesten aantrekken, de kapstokjes met plaatjes, de lage wc-tjes. Mijn favoriete plek was het keukentje en ik vond het ook leuk om de instant koffie voor de juf heel goed te roeren. Toen waren de winters nog koud. Er was nog ruimte genoeg op dat open veld voor circus Boltini en later circus Heros. Gooiers Erf was er nog niet, daar was toen een soort bos.

  2008, Marjolijn Raven

  Op de Sint Annaschool ging ik vnl.

  Op de Sint Annaschool ging ik vnl. om met Liesbeth Broek, Annelies Aben en Ineke Schnieder. We kwamen ook veel bij elkaar thuis. Ik herinner me ook een leuk verjaardagsfeestje bij Guuske de Vree. Ingrid Schorr was tijdens een vakantie uit een hangmat gevallen met als gevolg een hersenschudding?? Natuurlijk de flesjes schoolmelk die deels koud en deels op de verwarming werden gezet. Iedere week hadden andere meisjes de taak om de kratten naar boven te halen. Het leesbord: maan, zaag, fien, vier ...

  2008, Marjolijn Raven
  ?