Marjolijn Lammers

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolijn Lammers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjolijn Lammers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam na drie jaar bij mijn vader in Groningen op school gezeten te hebben op de C.

  Kwam na drie jaar bij mijn vader in Groningen op school gezeten te hebben op de C. Jetseschool. Eerst niet makkelijk, maar ik had al gauw vriendjes en vriendinnetjes. Ik herinner me nog veel: Meester Speerstra, Meester Oosterlo, meester van de Veen, Juffrouw Westrup en juffrouw de Boer (die trok altijd aan je lange haar!! - ik heb het nu nog steeds kort!!! ;o) Wat leuk was???? Met zijn allen in één WC gaan zitten, zodat meester Oosterlo on niet vond na de Gym les. Met sinaasappels gooien, als de jongens weg waren naar gym....zou die ene nog steeds achter het bord kleven??? Anje de Jager, Thea Visser, Anita de Groot, Ellen Bakker, Ria Broens, Sipke Gelling, Alex Meiborg, Sjoerd Hoekstra, Sjors...., Wim Hoekstra, Leanne Boelens....waar is iedereen????

  Cornelis Jetsesschool, 1973

  Mijn Vader was hoofd van de school.

  Mijn Vader was hoofd van de school. Wij woonden in Roden en reden altijd met hem mee. Het was er best leuk, maar drie jaar wilde ik toch liever naar de lagere school in het dorp waar ik woonde..... Deed ooit Playback met Richard Schrevel.... we deden Ben van michael Jackson na.... Ik geloof dat het in de klas van juffrouw Jordan was. Vraag me soms wel eens af, hoe het met iedereen is....: Peter de Boer, Jos Bodewes, Caroline- , Christa Breuker, Peter Tros, Richard Schrevel, Charler Kreleger....het is wel heeel erg lang geleden hoor.....

  San Salvatorschool, 1970

  Hotelschool was een groot feest.

  Hotelschool was een groot feest...heb nog steeds veel plezier in de Horeca en zou het altijd over doen!!! Wij deden in het begin twee jaren in een jaar.....dat was erg heftig...veel school en bijna altijd op het eind van de dag zo gaar als boter en erg melig. De reizen waren enorm! Koken bij Boelens was altijd feest.... Recht bij ruud... minder..ik was er niet goed in! Jeetje, volgend jaar zit ik dus alweer 20 jaar in Duitsland! Hoe zou het zijn met Marga Koops, Cathy Eisenga, Rienkje de Vries en alle anderen, waarvan ik jammer genoeg de namen vergeten ben.

  Middelbare Hotelschool, 1983

  ?