Marjoleine van Dootingh

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjoleine van Dootingh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marjoleine van Dootingh heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Lang geleden, goede herinneringen aan mijn kleuterschooltijd in de (toen) nieuwbouwwijk de Beekweide, kleuter-dependance van de nutsschool Beneden Beekloop.

  Lang geleden, goede herinneringen aan mijn kleuterschooltijd in de (toen) nieuwbouwwijk de Beekweide, kleuter-dependance van de nutsschool Beneden Beekloop. Ik heb er bijna 4 jaar gezeten, 3 kleuterjaren plus de 1ste klas. Verder ging het niet, daarna moesten we naar de Beneden Beekloop.

  2007, Marjoleine van Dootingh

  Chemische technologie.

  Chemische technologie. Studie was bijzaak, de Drienerlose Zeilvereniging Euros slokte het meeste van mijn vrije tijd op, vooral de Ebenhaezer. Tussendoor nog stage gedaan in Duitsland, en studiereis naar Japan vlak voor mijn afstuderen bij Van Swaaij in december 1988. Direct daarna naar Frankrijk vertrokken voor 4 jaar om samen met mijn vriend (nu man) te zijn, en daar mijn promotie-onderzoek gedaan.

  2006, Marjoleine van Dootingh

  Alleen de 5e en 6e klas op het gym gezeten.

  Alleen de 5e en 6e klas op het gym gezeten. Geweldige start met kamp naar Trier, direct goed contact met de nieuwe klas. Leuke tijd gehad, bridge-les tijdens wiskunde-2. Daarna met een paar klasgenoten gaan studeren in Twente.

  2004, Marjoleine van Dootingh
  ?