Marjolein van Eck

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolein van Eck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marjolein van Eck heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de wandelingen naar de snoepwinkel en dat we het laatste popblad gingen kopen, de feesten in de kelder en de eindeloze gesprekken over eerste liefdes natuurlijk.

  de wandelingen naar de snoepwinkel en dat we het laatste popblad gingen kopen, de feesten in de kelder en de eindeloze gesprekken over eerste liefdes natuurlijk. Alles voornamelijk buiten school, binnen school was het wel een struggle met dat Latijn en grieks en alles hoor!

  Stedelijk Gymnasium, 1962

  Was wel een leuke school, alleen niet als het glad was met die steile helling.

  Was wel een leuke school, alleen niet als het glad was met die steile helling. ik kon dus niet glijden, sukkel die ik was (en ik kan het nog steeds niet...). Ik vond het geweldig dat ik leerde schrijven en taal, rekenen wat minder. ja, juffrouw Remmers weet ik nog, en die leuke leraar in klas 4. Ben zijn naam kwijt. In 5 en 6 herinner ik me nog dat wel altijd een psalm of zo uit ons hoofd moesten leren. En natuurlijk alle spelletjes op het schoolplein! Bokspringen! Ik herinner me Ineke en Bea en die jongen die zijn vader een viswinkel had.

  Creutzbergschool, 1956

  was de leukste school die ik heb gehad.

  was de leukste school die ik heb gehad. Elke maand klassefeest: YES! Het was het begin van de HAVO, en ik had volgens mij wel wat beter kunnen afstuderen dan ik heb gedaan, vooral door alles wat er gebeurde. Het eindexamenfeest was ook wel mooi met Baas in eigen Buik enzo!

  Christelijk Lyceum Arnhem, 1967

  ?