Marjolein van der Heijden

Kent 2 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolein van der Heijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjolein van der Heijden heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam laatst twee klassenfoto's tegen van de eerste en waarschijnlijk de tweede klas van de periode op het Albanianae.

  Ik kwam laatst twee klassenfoto's tegen van de eerste en waarschijnlijk de tweede klas van de periode op het Albanianae. Ik heb ook toen weer vreselijk gelachen, wat een andere tijd dan nu. Ik weet nog dat ik met een drietal jongens van basisschool het Kompas uit Ter Aar daar naar toe ging. Dat waren Nick Brouwer, Remco Sietsma en Max Muschter. Ik herinner me nog de enorme gekke leraar, meneer Künzel?, die soms op een stoel ging staan en dan van die zogenaamde "vlindertjes" naar beneden liet dwarrelen. Heel maf. Hij keek ook enorm scheel met gigantische dikke brillenglazen. Ik herinner het me als een zeer leuke en onbezorgde tijd.

  Scala College (voorheen: Al..., 1975

  Ik ben in 1969 op deze school gekomen toen ik verhuisd was naar Ter Aar vanuit Amsterdam.

  Ik ben in 1969 op deze school gekomen toen ik verhuisd was naar Ter Aar vanuit Amsterdam. Ik herinner me niet zo heel veel meer van deze school aangezien ik er af ben gehaald toen er een openbare school kwam in Ter Aar, het Kompas. Ik kwam laatst nog wel een zwart/wit groepsfoto tegen uit die tijd en ik herkende nog wel een paar mensen. Heel grappig als je ziet hoe anders het toen allemaal was. Wel een leuke tijd.

  Christelijk Nationale School, 1969

  Ik heb een hele leuke herinnering aan de periode dat ik aan de Aardamseweg in het houten gebouwtje op het Kompas heb gezeten.

  Ik heb een hele leuke herinnering aan de periode dat ik aan de Aardamseweg in het houten gebouwtje op het Kompas heb gezeten. Wat ik me nog heel goed kan herinneren is dat ik in de vijfde en zesde klas bij meester Kooij het enige meisje was met alleen maar jongens. Nou dan weet je het wel!! Een hele leuke tijd.

  Het Kompas, 1972

  ?