Marjolein Streng-Dijkerman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolein Streng-Dijkerman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marjolein Streng-Dijkerman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik was nog 5 toen ik begon op school, werd in september 6.

  Ik was nog 5 toen ik begon op school, werd in september 6. De eerste klas had ik juf. Visser. Ze kwam een keer oppassen toen mijn ouders 's avonds weg moesten. De 2e klas had ik juf Van Schieveen en in de 3e juf. Den Boer. We zaten in een klaslokaal dat aan de achterkant zat van de slager. Vaak hoorde ik de varkens schreeuwen als ze geslacht werden. Verschrikkelijk vond ik dat. In de 4e klas had ik les van meester Uyterlinde. Het was een noodlokaal waar we zaten en het lag vlak naast de begraafplaats. Vond ik ook niet zo prettig. Als er overdag eens klokgelui was dan wist ik dat er weer een begrafenis was en werd ik door allerlei gedachten afgeleid. Met gevolg dat ik na moest blijven om mijn rekenwerk (vaak cijferwerk) af te maken.

  2004, Marjolein Streng-Dijkerman

  Ben in de 4e klas hier op school gekomen.

  Ben in de 4e klas hier op school gekomen. In de klas van men. Ponssen, daarna in de klas van men. Gast en in de 6e klas bij men. Brouw. Hielp elke vrijdag mee met het bijhouden van uitgeleende schoolleesboeken.

  2004, Marjolein Streng-Dijkerman

  Tussen de middag niet op school overblijven maar naar het Vissertje.

  Tussen de middag niet op school overblijven maar naar het Vissertje. Was wel leuk, maar de meeste mensen waren daar toch wel een beetje beneveld.

  2004, Marjolein Streng-Dijkerman
  ?