marjolein smithuis

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjolein smithuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marjolein smithuis heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet echt veel meer van die school.

  Ik weet niet echt veel meer van die school.Ik weet de namen van de leerkrachten niet meer,ook niet van het hoofd van de school.Wel weet ik nog een paar namen van mijn klasgenootjes.De namen zijn: Jan Vis,Leo Krens,Ronnie Leijenhorst,Ronald Smit,Sissy?,Marian en Helen van Kuyen,Marianne van der Kruik,Joke Schnur,Judith Bosch,Loes Ratelband,Simone?

  basis school prinses margri..., 1967

  Ik weet niet veel meer van deze school.

  Ik weet niet veel meer van deze school.Wel weet ik nog dat er veel meisjes van uit het westland erop zaten.De namen van de leraren weet ik ook niet meer.Ik heb er maar 1 jaar op gezeten.

  2de Christelijke huishoudsc..., 1977

  Ik ging met veel meisjes uit mijn klas om,maar ik had niet echt vriendinnen.

  Ik ging met veel meisjes uit mijn klas om,maar ik had niet echt vriendinnen.Sommige namen weet ik nog wel,maar ik heb helaas geen foto's meer.Silvia Schutz,Petra Lubach,Monica Obdam,Ingrid van Dijk,Debbie Meijnders,Sonja van der Zijden,Carla Lossi,Carla Bogers,Jolanda van Coesant,Silvia Verstappen,Conchita Conglovius,Astrid Winterwerp,Astrid Sierat,Desirè de Zoete,Connie Nieuwland,Josè Mook,Menzina Wewer,Marjolijn Glerum,Marjolijn van Rooyen,Jeanet Jasperse,Jolanda Bosch,Astrid pfeiffer,Wilma Mulder,Mirjam van Tol,Nelly Augustinus,Jetty Hoog en Horia Oudib. De leerkrachten waren: juffrouw Huiskens(huishoudkunde/koken) juffrouw Groen in het Woud(naaldvakken) meneer Kerkvliet(tekenen) meneer Twist(engels) meneer Wijkvliet(nederlands) juffrouw van Sisseren(wiskunde) meneer Hendriks(directeur)

  2e 's-Gravenhaagse vakschoo..., 1973

  ?