Marjolein Pieterse

Kent 1 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolein Pieterse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjolein Pieterse heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een hele leuke tijd gehad, al vond ik het vreselijk dat ik naar deze school moest.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad, al vond ik het vreselijk dat ik naar deze school moest. Mijn vriendinnen waren Annemieke van Iperen en Helen Küp. Onze mentor was Chris Luitjes, daar hebben Annemieke, Helen en ik nog een paar liedjes voor gemaakt (én gezongen!)toen hij 30 (?) werd. Ook waren er toen problemen in de klas, die we aankaartten met een liedje, echt wel bijzonder. Het niveau was voor ons "appeltje,eitje", hoge cijfers op de eindlijst, dus we konden ons veel lol permitteren.

  Amstel Academie, 1974

  Een grote school met weinig aandacht voor het individu.

  Een grote school met weinig aandacht voor het individu. In de 1e klas op kamp naar Dwingelo, met Manja (ik klein en dun, Manja was net mijn moeder). Veel gelachen ook veel slechte cijfers behaald. Had de pest aan de biologieleraar....? Hij wist het altijd beter en had zo zijn lievelingetjes (meten met 2 maten), wat een klojo! Niet te vergeten die Wensink en Pengel. ben 2x blijven zitten in de derde, moest er toen van af. Was verliefd op Henri...?

  Amstelveen College Opb Ssm, 1970

  ?