marjolein kranenburg

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjolein kranenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marjolein kranenburg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de 6e klas met de heer Le Noble tevens directeur van de school.

  de 6e klas met de heer Le Noble tevens directeur van de school..erg sympatiek. In de tweede klas vaak op de gang gestaan (periode Dijkstra) en kreeg ik regelmatig een tik op mijn vingers met een houten lat omdat ik mijn pen niet goed vasthield (doe ik nog steeds niet goed) mijnheer van Santen, liedjes Burung kaka tua.. Droevige herinnering in de vierde klas (Juffrouw Vierssen) mijn broer overleed door een naar ongeluk. Dansclubje met de 4 m's; Marina, Mariel, Mireille en Marjolein leuke herinnering!

  Schoolvereniging Wolters, 1973

  Een en al lol! 2 keer blijven zitten in de brugklas.

  Een en al lol! 2 keer blijven zitten in de brugklas..toen mocht ik gaan..meneer Pauw (ned.gesch.aard)brrrrr. Meest sympatieke leraar was De haan (tekenen). Meerburg was nog het hoofd. Veel aan toneel gedaan met Zonewa..was hartstikke leuk!

  Het Nederlands Lyceum, 1978

  Was het enige meisje op deze school die op het meisjesinternaat "Jeruzalem" zat.

  Was het enige meisje op deze school die op het meisjesinternaat "Jeruzalem" zat. De school was streng en erg dorps. Vriendinnen waren o.a. Murielle Rommers en Ellen...?

  MAVO de Kolk, 1980

  ?