marjolein kerseboom

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjolein kerseboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marjolein kerseboom heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb daar voor de sport opleiding gezeten voor zwemonderwijs maar we hadden ook Spelleiding (BRES) en Turnassistent en computerles.

  Ik heb daar voor de sport opleiding gezeten voor zwemonderwijs maar we hadden ook Spelleiding (BRES) en Turnassistent en computerles. we hadden met een paar een vast clubje marco ??,Steven Jugwels?,Dennis? en nou kan ik toch niet op die vriendin haar naam komen (als ik hem weer weet zet ik haar erbij)oke ik weet hem weer PATRICIA sorry hoor dat ik niet meer op je naam kon komen!!!!en leraren? het grootste drama dhr.verkouteren brrrrr....

  Streekschool Rijnmond Noord, 1988

  eigenlijk weet ik er niet veel meer van.

  eigenlijk weet ik er niet veel meer van. Miranda (helemaal weg van gerard joling)Jolanda (ik kom nu elke dag langs haar huis (van toen) om mijn eigen kinderen naar school te brengen),Monique Wassink (uit Maassluis die op de fiets naar school kwam)meer weet ik er niet echt meer. Muziek dat was buiten de blokfluit leuk met marcel dat haar recht overeind en die nagellak op zijn pink. En de klasseleraar was Cas Smulders.

  Liedewijde, 1984

  Te gek was het! We zaten toen ik in de 3e daar op school kwam met 6 meiden in de klas.

  Te gek was het! We zaten toen ik in de 3e daar op school kwam met 6 meiden in de klas.Helen Geilings,Michaela ossewaarde,Elles rietschoten, Maria delgado en nog een die naam weet ik niet meer. en af en toe hadden we ook les met een jongens klas volgens mij was dat nederlands en gym. Juf.Batens (engels)een maf mens als die zei je moet nu werken ging zij zitten vervelen. Textiele werkvormen kregen van juf bout.En die verschrikkelijke 5 kilometer lopen (rennen nou ik dacht het niet)buiten met gym,peuken mee en lekker kletsen.Ik weet nog wel dat zwembad west afbranden en dat we allemaal weg moesten.En natuurlijk het schreeuwen door de gang naar manuel (poepie)tijdens de wisseling van klas. schoolliefdes? nou dat ik zijn naam zie staan.... ik was hem helemaal vergeten!

  Poort Christelijke Technisc..., 1986