Marjolein Hoekstra

Kent 2 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolein Hoekstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjolein Hoekstra heeft 5 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De foto met de cavia met mijn zus Mirjam heb ik natuurlijk ook.

  De foto met de cavia met mijn zus Mirjam heb ik natuurlijk ook. Verder herinner ik me de Tupperware bekers die mijn moeder me meegaf. En die keer dat er een vrachtauto was en dat er een soort platte figuurtjes uitgedeeld werden - van een wasmiddel of zo? Ik weet het niet meer precies, maar wel dat dat een hele gebeurtenis was. Annie Mul zat waarschijnlijk bij mij in de klas, maar de naam van mijn juf weet ik niet meer. Ik zal de schoolfoto opzoeken, die heb ik nog wel.

  Kleuterschool Repelsteeltje, 1966

  Ik zat bij Juffrouw Delfgauw in de klas.

  Ik zat bij Juffrouw Delfgauw in de klas. Ik geloof dat ik haar het einde vond. 's Morgens op een rijtje staan voor het grote schoolbord. En dan mocht je vingerverven bij de schildersezel. Ook het constructiespeelgoed vond ik geweldig: een soort buisjes die je in elkaar kon schuiven. En dan natuurlijk het schoolplein met de zandbakken. Sonja herinner ik me ook, Sander (nu Alex) Gathier is mijn hele schoolcarrière met me mee 'gegroeid', Maico Vrijenhoeff ook.

  Pinocchio, 1967

  Veel muziekuitvoeringen, schoolconcerten, theateruitvoeringen aan het eind van het jaar.

  Veel muziekuitvoeringen, schoolconcerten, theateruitvoeringen aan het eind van het jaar. Clubjes vriendinnen die met elkaar optrokken. Fietstocht naar jeugdherberg in Bunnik.

  Coornhert, 1974

  ?