Marjo Jager

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjo Jager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjo Jager heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Doordat ik Christine de Bruin op de site van Schoolbank tegenkwam, werd ik eraan herinnert dat ook dit jaar op Schoevers tot de opleidingen hoort, waar ik aan heb deelgenomen.

  Doordat ik Christine de Bruin op de site van Schoolbank tegenkwam, werd ik eraan herinnert dat ook dit jaar op Schoevers tot de opleidingen hoort, waar ik aan heb deelgenomen. Het kostte veel moeite en na een herexamen voor alle vakken steno, dat ik gelukkig gehaald heb, kon ik in het najaar van 1969 mijn diploma in ontvangst nemen.

  Instituut Schoevers, 1968

  Hoewel het slechts 1 jaar is geweest, was het toch wel bijzonder.

  Hoewel het slechts 1 jaar is geweest, was het toch wel bijzonder. Van diverse scholen kwamen de leerlingen voor de 7e klas. Aangezien ik na de Potgieterschool geen toelatingsexamen mocht doen voor de Middelbare School, ben ik naar de Delflandse gegaan. Ook daar wilden ze in eerste instantie niet dat ik toelatingsexamen deed, doch op aandringen van mijn kant ,heb ik het wel gedaan en ben ik geslaagd.

  Basisschool De Delflandse, 1961

  Hoewel het al heel lang geleden is, is die periode mij redelijk bijgebleven.

  Hoewel het al heel lang geleden is, is die periode mij redelijk bijgebleven. Heb de eerste klas overgeslagen en ben gelijk in de 2e klas gekomen. Herinner me nog juffrouw van de Wijngaard( als het goed is in de 4e klas))Meester Durant en Meester Herwijnen. Ook leerlingen als Tilly de Wolf, Elly te Pas, Nettie van der Hoeven (Edith, Marie Louise en Henriette) die bij mij in de klas zaten evenals de drieling van de Water. Ging aan het eind van deze jaren naar de Delflandse School (1961-1962), want men vond mij niet goed genoeg voor de middelbare school. Eigenlijk was huishoudschool voldoende. Heb op de Delflandse School nog de 7de klas gedaan en ben vervolgens geslaagd voor de middelbare school. Dat is toen het Dalton Lyceum geworden. Heb jaren later nog eens rond gelopen toen de Potgieterschool was afgebroken. Jammer. Het spelen op het schoolplein was altijd leuk, tikkertje, handstand, knikkeren enz.

  Potgieterschool, 1954

  ?