Bekijk het volledige profiel van marjo Amsterdam en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

marjo Amsterdam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een leuke tijd gehad op deze s...

Een leuke tijd gehad op deze school totdat ik bleef zitten in de 3e klas.Was bevriend met Paula, Glennys,Tjiske, Marian, Wenda. Dhr. van Tiggelen was mijn lievelings meester.Dhr.Hellendoorn vond dat ik bij de Victoria aan de lopende band moest gaan werken.....ik heb altijd gehoopt hem nog eens in het ziekenhuis tegen te komen. De lessen van dhr.Riet waren ook altijd leuk, telraampjes e.d....... Delessen van dhr. Goedvolk, dhr Ooms, juffrouw Emmerik.

2005, marjo Amsterdam

Leuke tijd gehad! Het leren vi...

Leuke tijd gehad! Het leren viel niet altijd mee.In de zoveel maanden, zie ik nog altijd:Hanneke Dane, Corrie Terlouw, Bettie Hoekstra,Carla Reijm, Els van OOstende en Rosita Nobel. ook in het ziekenhuis kom ik nog al eens oude bekende tegen. Ook met Marianne Krijne heb ik nog kontakt. Ben nog altijd werkzaam als verpleegkundige.

2005, marjo Amsterdam

DE jaren bij juffrouw Mouthaan...

DE jaren bij juffrouw Mouthaan vond ik erg leuk. Dan was er nog een jufrouw van Dijk verfde haar haar altijd zwart. Het kamp in de zesde klas met meester Roggeveen. Ben steeds bevriend met Wenda Ton en Marian Pijpers.

2005, marjo Amsterdam
?