Marjente Driegen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjente Driegen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marjente Driegen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik denk eigenlijk niet zo veel aan deze tijd terug.

  Ik denk eigenlijk niet zo veel aan deze tijd terug. Wel heb ik hier mijn man leren kennen, In P2-b zaten wij bij elkaar in de klas.(Jan Driegen).Bovendien totaal geen werk toen je klaar was. Nu sta ik pas 7 jaar voor de klas.

  2003, Marjente Driegen

  Een hele leuke tijd gehad.

  Een hele leuke tijd gehad. Jammergenoeg de klasgenoten uit het oog verloren. Ik heb alleen nog contact met Luciel Ramdjan. Ik herinner me de lessen van Hummelen, Bos, van Iwaarden, Godart ( zijn dochter is een collega van mij ) en nog vele anderen. Aantal jaren geleden nog op een reunie geweest, niet erg veel bekenden gezien. Maar wel Herman Vrieling die dronken op een kruk zat.

  2003, Marjente Driegen

  Ik zat alleen in klas 6 op deze school.

  Ik zat alleen in klas 6 op deze school. Een heel klein klasje want het was het eerst jaar dat er een klas 6 was. Uit de klas herinner ik mij dus ook alle leerlingen nog wel. Ella ik heb nog steeds een fotootje van je in het afscheidsboekje. Verder: Caroline Favier, Jeannette de Jong, Martin van der Veer, Alex Knol , Erna Tilstra en nog een stuk of 7 anderen.

  2003, Marjente Driegen
  ?