Marjanne Verhoog

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjanne Verhoog en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjanne Verhoog heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  eerst 5 jaar atheneum,daarna gezakt voor herexamen economie, havo examen gedaan.

  eerst 5 jaar atheneum,daarna gezakt voor herexamen economie, havo examen gedaan. Dé trap..ik heb in de kantine speculaaspoppen en andere koeken en melk helpen verkopen.Meneer Ranitz voor tekenen, het echtpaar Buurman, Meneer Bayaards watch out for him, de fietsenkelder met Fancy Fair,zwarte klaas en witte piet op de boot via de Dommel in het park, werkweek in Jeugdherberg Ockenburgh Rotterdam?enzenz

  Eindhovens Protestants Lyceum, 1976

  ook het handwerken op zolder, de hamsters die ik in de vakantie verzorgde, meneer van zijl-langhout met z'n kameleons, en de gang, als ik weer eens teveel had gekletst.

  ook het handwerken op zolder, de hamsters die ik in de vakantie verzorgde, meneer van zijl-langhout met z'n kameleons, en de gang, als ik weer eens teveel had gekletst. Ik noem een paar namen van medeklasgenoten: Afke Coehoorn,Marianne Zwolsman,Carla Koldeweij, Marco Schouten,Wim Feenstra en Pim Karelse.

  2e protestantse lagere school, 1970

  ?