marjanne blok

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjanne blok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marjanne blok heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was 5 toen we naar Enkhuizen kwamen.

  Ik was 5 toen we naar Enkhuizen kwamen. Kwam dus een jaar later op de Duiventil. Het was lekker dichtbij mijn huis. Ik kan me nog herinneren dat we een hele lieve juf hadden. We deden veel kringspelletjes, waarbij we dan verkleed waren. Klasgenootjes waren: Duije Blok; Hetteke Bierhaalder; Klaas vd. Molen veel meer herinner ik me er niet van. Alleen dat Hetteke me altijd op kwam halen en we samen naar huis liepen.

  Duiventil, 1957

  op de fiets op schoolreis naar Heemskerk.

  op de fiets op schoolreis naar Heemskerk....ik zal het nooit vergeten. Berekoud en veel wind. Niet getraind....dus behoorlijke zere.....Slapen in een slaapzaal, zover je van slapen kon spreken. De uren op het strand met de hele klas, sommige ijskonijnen gingen nog zwemmen ook. Anderen lagen te bibberen in dikke kleding op het strand. Toch was het een hele leuke kennismakings-schoolreis.

  Christelijke Mulo, 1964

  Mijn grote vriendin was Emmeke de Jong.

  Mijn grote vriendin was Emmeke de Jong. helaas ging ze verhuizen naar Amsterdam toen we in de 5e klas zaten. Juf Pannelap (vond ik eng!), en meester de Vries (prop) waren al zo lang op die school, dat mijn vader ook bij ze had gezeten...Appie van Dijk was vanaf dag 1 mijn vriendje...met tussenpozen de hele schooltijd door! De schoolreisjes en feestdagen vond ik vooral erg leuk. Beetje keten met de meiden,we smoesden heel wat af over de jongens......met Ali Hart, Elly Schoen. Later werd Marga Alberts mijn vriendin...dan fietsten we samen vanuit het Plan-Noord naar school. Als je ver genoeg weg woonde mocht je op de fiets naar school! Dat was een groot privilege, maar ja wij woonden dan ook buiten de Vest. Jongens in de klas waren o.a. Jan vd. Leek die haalde ik altijd op om mee naar school te lopen toen ik nog op de Breedstraat woonde. Gerrit Zalm was zijn vriend, die zat dan bij ons op het stoepje....Klaas van der Molen, Rene Lub en Jan Karel Kouwenhoven, die ik laatst nog gesproken heb. Leuk!.....Janny Valk was ook een vriendin we liepen altijd samen van school naar huis..... Al met al een leuke tijd met de klas waar je zo'n beetje 6 jaar mee optrok!!!

  Timotheusschool, 1958

  ?