marjan vanriel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjan vanriel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  marjan vanriel heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  in 1968 kwam ik op de heijplaat wonen.

  in 1968 kwam ik op de heijplaat wonen. ik kwam in het nieuwe schooljaar in klas 5 bij meester los. namen o.a. mirjam boudestein, hannie barendrecht, anja de jager (helaas jong overleden) irene van peski.brigitta wondergem,ella van hengel, zo kan ik nog wel even doorgaan. sommige zie ik nog wel eens.op de heijplaat. film kijken op de zolder van de school. winters sneeuwballen gevechten tegen de christelijke school om de hoek. werkweek en driedaagse schoolreis. alles kon. een leuke tijd gehad.

  2003, marjan vanriel

  begonnen in de clementstraat.

  begonnen in de clementstraat. dhr. stil (engels) grote man die altijd cola dronk. dhr. luhrs) geschiedenis. vroeg naar zijn boot, en hij vergat verder les te geven. dhr. overvliet (wiskunde) reed in een lelijke eend, die de leerlingen probeerde op de stoep de te zetten. dhr. wagner (tekenen) met mooi weer naar de maas om daar het uitzicht te tekenen. dhr.onderstal (gymnastiek) met mooi weer moesten we op de fiets naar de schulpweg toe. eerst 5 ronden voetbalveld lopen en daarna honk of slagbal. wanneer hij jarig was geweest, tracteerde hij op zuurballen van jamin. schoolavonden in de nachtegaalstraat. gymnastiek in de oude gymnastiekzaal op de wolphaersbocht. stiekem met lijn 2 mee. namen uit die tijd zijn:evelien spaan,. mirjan boudestein en cor veldmeijer net zoals ik van de heijplaat. wilma van wijk, ingrid barendrecht,cocky wijnen, corrie bergman, yvonne de does, marianne zuidweg, conny de backer,diana lodder, susan groenedaal, conny de backer,ron rupcke, en de naam die wij nooit vergeten wil vervat. later examen gedaan op de benthemstraat. kantoorpraktijk van juffrouw schemkes. altijd dikke pret. in mijn herinnering hebben wij meerdere malen adressen op enveloppen moeten typen ivm schoolreunie's. waar blijft de onze!! zwemmen in de gymtoren. een onderdirecteur die kon liplezen. voor hem erg handig. namen uit die tijd zijn: loes hoeneveld,john bravenboer, astrid hoogmoed, corry plooy, mieke hoppener, karin de groot, ron vd well,teuni van dijke,jaap allard,rob van velzen. ik kan nog wel even doorgaan. nu zeg ik "een te gekke tijd". toen dacht ik er anders over.

  2003, marjan vanriel

  De eerste vier schooljaren heb ik op deze school doorgebracht.

  De eerste vier schooljaren heb ik op deze school doorgebracht. een grote school met steile grote trappen. Ik herinner mij de A en B klassen. mijn beste vriendin Hannie van Dalen, zat in de A klas. Sinterklaasfeest was altijd in de gymnastiekzaal aan de overkant van de school. Het laatste jaar kregen wij les van Meneer de Man. een hele aardige man. Op de laatste schooldag van het jaar, nam ik afscheid. Wij gingen verhuizen naar de Heijplaat. Ik kreeg mijn rapport van deze leraar, maar helaas heeft een ander kind uit deze klas het mee genomen. Nooit meer gezien.

  2002, marjan vanriel
  ?