marjan spee

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjan spee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  marjan spee heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat met mijn tweelingzusje Liesbeth op deze school.

  ik zat met mijn tweelingzusje Liesbeth op deze school.

  Kleuterschool De Kwikstaart, 1960

  Heb hier de opl.

  Heb hier de opl. ziekenverzorging gevolgd maar niet afgemaakt van 1972 tot 1974. Raakte zwanger van mijn oudste zoon en werd toen uit de opleiding gezet wegens teveel ziekendagen.Heb hier een leuke tijd gehad. Herinner mij nog uit onze groep Rinia Egers, Dick Dijk, Elio Jacopucci,Loes Spee,Nel Geugjes,en mijn tweelingzus Liesbeth. natuurlijk. Kaisa Miedema en Paulie Osseblok waren praktijkbegeleiders.

  Ziekenverzorgings opleiding..., 1972

  ik ben dus het tweelingzusje van liesbeth.

  ik ben dus het tweelingzusje van liesbeth. marjan en heb de eerste 4 jaar bij juffr. van boxtel in de klas gezeten waar we nog op haar bruiloft zijn geweest.Daarna bij mr lippens.Volgen mij heeft Paul Sterk bij mij in de klas gezeten,Ellen de Graaf, Mapje de Nes, Gina,Ronnie,Kootje We kochten in de pauze vaak duimdrop op de hoek.En ellen de graaf heeft nog met haar hoofd vastgezeten tussen het hek. Die warmlauwe melk voor die grote turfkachel herinner ik me maar al te goed . Sinds die tijd gril ik van melk drink het dus nooit meer. Ik zat van 1962 t/m1968 in klas 1B t/m6B.

  Coppelstockschool, 1962

  ?