Marjan Mars

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjan Mars en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjan Mars heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de 1e en 2e klas was juf Willemsen onze klassejuf en daarna heb ik nog herinneringen aan haar als handwerkjuf.

  In de 1e en 2e klas was juf Willemsen onze klassejuf en daarna heb ik nog herinneringen aan haar als handwerkjuf. In de 3e en 4e klas was er veel wisseling van meesters, zou niet meer weten hoeveel. Indruk heeft meester Kreuger??? gemaakt met zijn viool en het calligraferen van teksten op je schrift. De reunie van een paar jaar terug, georganiseert door Pieter Jan Zijp staat mij nu nog bij als heel leuke bijeenkomst

  openbare lagere school, 1953

  Iedere dag van De Rijp op de fiets naar Midden Beemster.

  Iedere dag van De Rijp op de fiets naar Midden Beemster. Samen met de groep uit Groot Schermer, waarbij altijd aanhaakten. In het eerste jaar was Suer nog hoofd van de school. Later kwam kwam Hardewijn daar voor in de plaats. De dochter van Hardewijn, Nel kwam bij ons in de klas. In de tweede klas bleef ik helaas door ziekte zitten. En in de derde klas deed ik dat nog eens dunnetjes over. De ULO-avonden waren altijd een hele belevenis. Volgens mij hebben wij in het eerste of tweede jaar nog als klassekoor gezongen. O.a. het liedje "Peter ik ben verliefd". de gymleraar was v/d Jagt. Deze vond vooral balsporten volgens mij heel fijn. Volleybal /basketbal en buiten ook wel honkbal.

  ULO, 1961

  In de 1e en 2e klas was juf Willemsen onze klassejuf en daarna heb ik nog herinneringen aan haar als handwerkjuf.

  In de 1e en 2e klas was juf Willemsen onze klassejuf en daarna heb ik nog herinneringen aan haar als handwerkjuf. In de 3e en 4e klas was er veel wisseling van meesters, zou niet meer weten hoeveel. Indruk heeft meester Kreuger??? met zijn viool en het calligraferen van teksten op je schrift. De reunie van een paar jaar terug, georganiseert door Pieter Jan Zijp staat mij nu nog bij als heel leuke bijeenkomst.

  Leeghwater basisschool, 1953

  ?