Marjan Lüthi

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjan Lüthi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjan Lüthi heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb haast geen herinneringen aan de kleuterschool.

  Heb haast geen herinneringen aan de kleuterschool. Ik weet alleen nog dat ik altijd met een (jongens) tweeling speelde. Ook was er een feest, wij hadden geloof ik een korfbal- of basketbalpaal gekregen. Marjan en Rob Warmerdam zaten later met mij op de A.H. Gerhardschool, dat weet ik nog.

  Oranje kleuterschool, 1948

  Juf v.

  Juf v.Gelen kon jongens niet uitstaan en had altijd de pik op een jongetje. Schoolvriendinnen die in mijn poesie album geschreven hebben:Ingrid v.Brink, Edith v.d.Horst, Ansje Warmerdam, Christl de Boer, Anneke Zijlstra, Ingrid Suttorp, Lucie Bergman, Roosje Elshoff. Wanneer je jarig was mocht je samen met een vriendin een rondje door de school maken. In de zesde klas kregen wij een kweektuintje met tomaten, waterkers etc. Zomers hadden wij vaak buiten sport, slagbal.

  Beatrix, 1949

  Laatste schoolreis met boot over het IJselmeer.

  Laatste schoolreis met boot over het IJselmeer. Heb een Poesiealbum met volgende namen: Brigitte Waning (1956), Marie Wabeke (1956), Nelly Langenberg (1956), Ria van Heerden (1956), Hanneke Wigchert, Elly Verberne (1956)

  A.H.Gerhardschool voor MULO..., 1955

  ?