Ontdek PLUS

Marjan Degen

Kent 8 personen

Samenwonend , 1 kinderen
Woont in Heijen

  Bekijk het volledige profiel van Marjan Degen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjan Degen heeft 12 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het eerste jaar op de Heselberg gezeten (brugklas B1), toen naar de Apeldoornse weg (2e en3e jaar, blijven zitten in de 3e), daarna nog 2 jaar in het Sonsbeek Paviljoen gezeten.

  Het eerste jaar op de Heselberg gezeten (brugklas B1), toen naar de Apeldoornse weg (2e en3e jaar, blijven zitten in de 3e), daarna nog 2 jaar in het Sonsbeek Paviljoen gezeten. Voor Handelswetenschappen moesten we naar Arnhem Zuid want in Noord waren te weinig leerlingen. Dus 2x per week met de taxi heen en weer. Veel lol gehad.

  Lorentz scholengemeenschap, 1974

  Zat in de klas bij juffrouw Vos.

  Zat in de klas bij juffrouw Vos. We zongen altijd 'Juffrouw Vos, de kippen lopen los'. Verder weet ik er niet zo heel veel meer van.

  Kleuterschool De Klaproos, 1965

  Ik heb 6 jaar op de Kamberg gezeten.

  Ik heb 6 jaar op de Kamberg gezeten. Namen die ik me nog herinner: Kathy Zsabo, Krista Arends, Sandra Degen, Nicolai vd Ward, Marcel de Kievit, Paul Lankwarden, Marcel van Marwijk Ik heb bij Juffrouw Swart, Juffrouw Best, Juffrouw Noë in de klas gezeten. Meester Meijer kreeg toen ik in de 6e klas kwam een hartaanval en toen hebben we een vervangende juf gehad. Weet haar naam niet meer, maar was een fantastisch mens.

  De Kambergschool, 1968