Marja Vijfhuizen

Kent 3 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Vijfhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Vijfhuizen heeft 7 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier alleen maar de brugklas gedaan, ik geloof dat 't 1d was, samen met Nynke Jongedijk, Ankie Labordus, Greetje Makkink, ene Saskia, Greet van Randeraad, Alfred Valstar, Paul Palm, Jantje van Vulpen, Ben Freytag of Feiertag.

  Heb hier alleen maar de brugklas gedaan, ik geloof dat 't 1d was, samen met Nynke Jongedijk, Ankie Labordus, Greetje Makkink, ene Saskia, Greet van Randeraad, Alfred Valstar, Paul Palm, Jantje van Vulpen, Ben Freytag of Feiertag. Vond 't een kl*teschool, heb hier een rotjaar gehad, vooral omdat ik de zomervakantie ervoor in 't ziekenhuis had doorgebracht en nog moeilijk kon lopen. Hierbij nog dank aan m'n medeleerlingen die me de trappen op en af hielpen destijds. Lag ook altijd overhoop met Fellinger, of hoe die ook heten mag, gaf tekenen. Wat een *** van een vent was dat! Dat was niet bepaald iemand die met onzekere pubers kon omgaan. Wel een lieve conciërge, Muis. En interessante biologie van Lunenburg. Toch was ik echt blij dat ik van die school afging en naar de Kalsbeek kon.

  Minkema College, 1971

  Ik kwam in de 2e klas hier op school, en Millenaar (pinda) was onze klasseleraar.

  Ik kwam in de 2e klas hier op school, en Millenaar (pinda) was onze klasseleraar. Werd vriendinnen met Carry van Veen. Ging veel om met Sandra Koops, Geert Dolfing, Ben Eling, Leen Vink. Errug leuke dingen gedaan, maar was nog beetje tutje toen denk ik. Kwam wat later pas echt goed los ;) dit vonden de leraren alleen wat minder. Heerlijke tijd gehad hier, heb er ook niet voor nix ook 5 jaar over gedaan vanaf de 2e! Voerde geen fluit uit (netjes zeg ik dat hè?), maar had des te meer lol. 2 keer op werkweek geweest naar kasteel Vaeshartelt of hoe 't ook mag heten. Waanzinnig gelachen daar. Spijbelen deed ik vrijwel elke dag, alleen of met anderen, maar ik was toch meestal wel op school. Lekker Kuiper (blubber) uitdagen en dan moest ik weer naar In 't Veld (goofy). Gosh wat kon die man vreselijk machteloos tekeer gaan, ik had toch sch**t aan hem ;) en hij maar doorgaan met die sproeibuien van hem uit z'n mond, yugh! Werd ie woest als ik om een paraplu vroeg omdat ie m'n bril natspetterde, nah! "Stiekem" blowen in 't fietsenhok of provocerend in het portaal voor de buitendeuren... bleef de walm lekker hangen ;) Ik was wel vaste klant bij Rump, die toen decaan van de 1e 2 leerjaren was. Als ik er weer es uit was gestuurd en me dan maar es een keertje ging melden bij hem, want naar goofy ging ik meestal niet, ff lekker een bakkie doen (gezet door Van Amerongen (Apie), de conciërge), met Rump en een peukie roken. Een hele hoop verliefdheidjes doorgemaakt, beantwoorde en onbeantwoorde. Ik heb in de klassen 2c, 3c, weer 3c, 4b en 4M1 gezeten. En uiteindelijk toch nog geslaagd ook. Ik kan zo nog wel ff doorgaan met herinneringen ophalen, heb er plenty. Lijkt me leuk voor een reünie?

  Kalsbeek Coll SGM Chr v, 1972

  Leuke tijd, veel spelen, vrijwel altijd buiten.

  Leuke tijd, veel spelen, vrijwel altijd buiten. Met m'n beste vriendinnetje Annemarie van Toorn in de boomgaard spelen en op koeien rijden :) Fietsenbanden over lantaarnpalen gooien en ze er, al klimmend en glijdend, weer af proberen te krijgen. Kees van Hoorn die in de klas bij meester Van 't Zelfde de stoel onder m'n kont vandaan trok en daarna akelig op z'n donder kreeg. Zingen over meester Wijers: "Ballie die moet zakkies plakken hi ha ho." Meester Van 't Zelfde kreeg vogelpoep in z'n baard tijdens 't speelkwartier. Stom handwerken voor de meisjes van juf In 't Hout, allemachtig wat had (en heb nog steeds) ik een hekel daaraan, de jongens kregen tenminste handenarbeid of zoiets. Toneelstuk bij 't afscheid van de Emmaschool, ik was "de verteller", vraag me alleen niet meer waar 't over ging :) Ik droeg een zwarte billentikker en zat aan zo'n hoge lessenaar daarbij, was wel gaaf. Ik zie dat van al m'n klasgenoten van toen, Benno Gerritse en Jan Groenendijk hier geregistreerd staan. Ik hoop op meer mensen, lijkt me wel leuk.

  Emmaschool, 1965

  ?