Marja Verweij

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Verweij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marja Verweij heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leerlingen oa.

  Leerlingen oa.Gert-Jan, Heleen, Anneke, Petra, Monique Grootjen, Michael A, Michael K, Henny Smann, Henny Meijn,Gijs, Richard, Arno B Chris, Marcel, Jeanette Serra, zusjes Zwart, Pieter C. Wim Smits, Jan Kees Emmer, Aletta, Petra, Nanda Mariska, Ronnie, Sylvia, Marian Caroline B, Hans, Marian Schut Mieke de Hey, Edo, MickRonald, Stefan, Caroline N. Paula Diana, Yvonne de Best. Frank en Martin Kat, Irma Blankenstein en nog meer. Ik was in 71 de juf van de tweede klas, jaar daarna van 2/3 en tot en met jan de juf van de 1 ste klas. Ik vind het heel leuk om bekende namen tegen te komen zodat ik toch een beetje weet hoe het jullie is vergaan. Ik probeer wat foto's toe te voegen.

  Herman Gorterschool (Voorhe..., 1971

  Dependance op de prinsengracht en de l.

  Dependance op de prinsengracht en de l. Naarstigstraat. Sinterklaasavond bij Marion Stolp. De verkeringen met de havo-boys. Wim Hudepohl. Koffiedrinken bij de Albert Corner ( 2 voor de prijs van 1 ) en bij het busstation. Spijbelen om in de zon op de dam te zitten. De nonnen die in burger mochten en ineens gingen vragen waar we onze jurken kochten. Nare smalle lokalen en gangen op de lauriergracht. Er hing een naargeestige stemming. De kantine met aluminium en zwart gekleurde wc muren en vormen van piepschuim aan de muur die ik ondanks mijn plannen nooit heb nagemaakt. Het heeft wat jaren geduurd voor ik het besefte, maar het onderwijs wat we kregen was best ok. Het laatste feest met zuster Therasiet die ons maande zachtjes te dansen ( ook weer niet te zachtjes ha) omdat de fundering het niet aankon. Kijk ook even bij "kweekschool" de voorzienigheid.

  De Voorzienigheid, 1967

  Ik heb hier een gedeelte van de 4de en gewoon de 5de en 6de gedaan.

  Ik heb hier een gedeelte van de 4de en gewoon de 5de en 6de gedaan. Zuster Servatia in de 6de en juf Ouweland in de 5de? Ik herinner me Doortje want die dorst op de tafel te gaan staan als de zuster weg was en dan klapte ze haar oogleden terug en draaide haar ogen zodat je twee grote witte bollen zag. Ik liep vaak samen met Marijke Daalhuizen naar school. Voor een dubbeltje kochten we soms een zure ui die we dan in 2-en lieten delen. Lief he. Ik herinner me Bernadette Delfgauw, Erna Vendrik. Erna en ik zaten vaak samen te kletsen. Onze initialen waren M V en E V. We verraadden ons na een taalles over enkel- en meervoud door te denken dat we na moesten blijven omdat onze namen op het bord stonden. We moeten toen toch behoorlijk wat gemist hebben Tijdens het speelkwartier kaatsen we met ballen op een golfplaten afdakje. Soms werden er rond die tijd hosties gemaakt en dan mocht het weer een tijdje niet. Voor ons was het leuk maar het moet ontzettend gegalmd hebben.

  St. Jozefschool, 1960

  ?