Marja van Mierlo

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja van Mierlo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja van Mierlo heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Elands trouwde en ik vond haar prachtig.

  Juffrouw Elands trouwde en ik vond haar prachtig. Een was- handje breien (een donkergroen) in de handwerkles. Juffrouw Oomen, de verhuizing en naamsverandering naar De Biencorf.

  O.L.Vr.v.Lourdesschool, 1963

  Ik weet nog dat ik les heb gehad van Juffrouw Elands.

  Ik weet nog dat ik les heb gehad van Juffrouw Elands. Zij ging trouwen en wij mochten kijken. Ik vond haar prachtig. Volgens mij staat op de klassefoto ook Lian Vermijs. Ook zaten dacht ik Paula Vingerhoets en Ankie de Voogt in de klas. Ook herinner ik me Anita Kaas waar ik veel mee speelde in de straat en die dus vermoedelijk ook hier op school zat. Juffrouw Oomen was volgens mij de directrice en ik weet ook nog dat we een jubileum met school vierden waarbij we het Biencorf lied zongen. Ik zou het leuk vinden om berichten van mensen uit die klas te lezen.

  De Biencorf, 1963

  Ik kan me nog enkele namen herinneren Lottie Elfferich, Jean Francois Crul, de heer Baars en de heer Lehrbuch voor Duits, Paula Vingerhoets.

  Ik kan me nog enkele namen herinneren Lottie Elfferich, Jean Francois Crul, de heer Baars en de heer Lehrbuch voor Duits, Paula Vingerhoets. Ik heb nog ergens een foto en ga hem zoeken om op deze site te zetten. Groeten Marja Leemans

  Interconfessioneel Makeblij..., 1970

  ?