Marja van Doesburg

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja van Doesburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marja van Doesburg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In de 1e klas kregen we les van juffrouw Mackenzie en in de 2e klas van juffrouw van de Giesen.

  In de 1e klas kregen we les van juffrouw Mackenzie en in de 2e klas van juffrouw van de Giesen. Zij woonde vlak bij de school. In de 3e klas heeft juffrouw Mackenzie ontdekt, dat ik zo kippig was als wat; ik had nog geen 20 cm zicht. Toen moest ik een brilletje, drama! Maar er ging een wereld voor me open. Ik zag opeens dingen in de verte die ik nog nooit had gezien. Ik ben in de 4e klas blijven zitten. Bij meester Zonneveld, als ik mij niet vergis. In de vijfde en 6e klas kregen we onderwijs van juffrouw Nieuwland, streng maar rechtvaardig. Iedereen was altijd een klein beetje bang voor haar.

  2008, Marja van Doesburg

  Mijn schoolvriendin was Caroline Goos, helaas zijn we elkaar uit het oog verloren.

  Mijn schoolvriendin was Caroline Goos, helaas zijn we elkaar uit het oog verloren. Mijn favoriete leraar was Berendsen, de scheikunde leraar. ( Beertje ) Tijdens de schoolperiode jarenlang in stilte verliefd geweest op Marco Schumm. Olaf Filippo had altijd een speciaal plaatsje bij mij.

  2008, Marja van Doesburg
  ?