Marja van Delft

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja van Delft en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Marja van Delft heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik heb weinig herinneringen aa...

  Ik heb weinig herinneringen aan dit schooltje,wel dat ik hier al heel snel vriendinnetjes was met Pythia Lugtenburg.

  2008, Marja van Delft

  Herinner me heel goed deze kle...

  Herinner me heel goed deze kleuterschool,hoog wit gebouw, hoge muren,speelplaats/zandbak omgeven door grote/hoge bomen,nare juf!Op de eerste dag was ik samen met Jan van Asperen via 't kippebruggetje al weer eerder thuis dan onze moeders. naar was ook het stoplichtsysteem, alleen op groen toegestaan om naar de WC te mogen. Ik kan daar nu nog acuut buikpijn van krijgen!

  2008, Marja van Delft

  Via de registratie op 't Bolwe...

  Via de registratie op 't Bolwerk,toch de gem.kappersschool Rotterdam gevonden!Ik heb leuke herinneringen aan deze school,mede doordat ik het leerlingstelsel deed(5dagen in de salon 1 dag per week naar school)ben ik veel namen vergeten.Enkele weet ik wel,Dhr. de Groot (nederlands)vond ik erg aardig,Voor praktijk hadden we Wanrooij( of van Rooij),getrouwd met Lenie van de administratie?)Mevr.Mulder en van de avondopleiding,Dhr.Pieper.In'74 diploma dameskappersvak primaire opleiding,in 76 diploma voortgezette opleiding dameskapper,ook in '76 diploma ondernemer/vakbekwaamheid.In '78 diploma herenvak, dit was een versnelde opleiding van ong. een half jaar in Goes, daar weet ik helemaal geen namen van. In aug.'75 ben ik met klasgenoten Anja en Ingrid (en Carla,vriendinIngrid) 3 weken op vakantie in Spanje Cambrills geweest, we hadden een app. gehuurd van de oom en tante van Anja,de fam. Pieterse.Deze fam. had er meerdere app. In een van deze app.zaten 2 Nederlandse jongens. Dhr. Pieterse vond het op een avond en leuk idee om met z'n allen te gaan eten,volgend jaar sept 2007 ben ik 30 jaar getrouwd met een van hen!!Deze fam. en de meiden van die vak ben ik uit het oog verloren,bij deze de hartelijke groeten, ook aan oudklasgenoten (sorry voor het vergeten van namen, gezichten kan ik wel zo voor me halen, jammer dat er geen klassenfoto's zijn!)en oud docenten,Marja.

  2006, Marja van Delft
  ?