anna seel-rozeboom

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anna seel-rozeboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  anna seel-rozeboom heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ook op deze school heb ik gewerkt, als biologie en maatschappijleerjuf.

  Ook op deze school heb ik gewerkt, als biologie en maatschappijleerjuf. Een heel fijne en leuke school, leuke collega's, leuke leerlingen.

  2003, anna seel-rozeboom

  Ik werkte op deze school als lerares.

  Ik werkte op deze school als lerares. Eerst tekenen en handenarbeid, daarna nederlands, kennis der natuur en maatschappijleer. Ik heb heel prettige herinneringen aan de school, ook wat minder prettige aan de directrice en adjunct. Alle leerlingen die ik hier vond herinner ik me, alleen de namen op de klassenfoto ??? niet allemaal, De school heet trouwens Wendelmoed Claesdochter.

  2003, anna seel-rozeboom

  Ik heb in deze periode gewerkt als juf op deze school.

  Ik heb in deze periode gewerkt als juf op deze school. Het was mijn eerste echte baan en ik heb ervan genoten. De eerste klas die ik daar had was heel groot, 44 kinderen. Het was heel leuk tenminste twee bekende namen op deze site te zien, Pim ter Heege en Patrick Kleton. Ik herinner me ook nog Lex van Cittert en Jan Vrient. Ik hoop eens iets te horen van mijn oud-leerlingen (die inmiddels dus al middelbare dames en heren zijn)

  2003, anna seel-rozeboom
  ?