Marja Schol

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Schol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Schol heeft 23 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog goed, op vrijdagmiddag hadden we schooldansen.

  Ik weet nog goed, op vrijdagmiddag hadden we schooldansen. Ik ben er heen gegaan met mijn vriendin Yvonne Bliek. Was erg gezellig ook het kerstbal, nieuwjaarsbal etc. in Palace bij de Noordsingel. Heb er mijn eerste man leren kennen maar ben nu alweer 22 jaar met mijn 2de man samen. Tegenover Meyer heb ik ook mijn eerste dochter gekregen. Sommige namen weet ik nog wel zoals Peter, Jan en Jaap. Ben ik nog wel eens thuis geweest zijstraat van de Binnenweg. Zelf woonde ik in de van Lennepstraat en 's zaterdagavond mocht ik later gaan dansen. Ben toen ik 15 was naar Ommoord verhuids ben ben nog wel zeker 1 jaar bij Meyer blijven dansen.

  Meyer et Fils, 1968

  zie staringschool.

  zie staringschool

  Kasteel Spangen, 1959

  Toen ik het bericht van Marjan las en die foto zag kwamen er weer een heleboel herinneringen boven.

  Toen ik het bericht van Marjan las en die foto zag kwamen er weer een heleboel herinneringen boven. Alleen namen ben ik vergeten Ik weet nog wel dat naailes erg leuk was al dachten een hoop er anders over. Alleen het eerste jaar was minder omdat je nog niets wist. En bij de leraar nederlands stond ik meer op de gang dan dat ik in de klas zat. We moesten ook altijd een rok aan een lange broek was verboden dus als je op school kwam eerst je broek uit en dan je rok aan. en eens in de zoveel tijd had je keukendienst, 's middags tafel dekken voor de leraren en leraressen en soepballen draaien. Ik weet dat Conny van de Veer ook bij me op school zat. Later hebben we elkaar nog gezien toen we allebei in Ommoord zijn gaan wonen.Ik weet me nu ook te herinneren dat we in de 2e een opstellenwedstrijd hadden voor alle huishoudscholen van rotterdam. We moesten een kerstverhal schrijven. Ik kon en kan het nog steeds, goed verhalen schrijven en heb de eerste prijs gewonnen. Voor die tijd best veel een waardebon van 50 gulden. Alleen dat verhaal dat is ergens op school zoekgeraakt.............................. niemand wist meer waar het was.

  de schakel, 1965

  ?