Marja Schep

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Schep en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Schep heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een gezellige school, we hebben veel gelachen.

  Het was een gezellige school, we hebben veel gelachen. Zat in de klas bij Elsa, Marleen,Nita, Evelien,Monique. We hadden een gezellige klas.

  de schutsluis, 1984

  Mijn herinnering aan de PWA school warenMijn eerste klas bij juf Mullink in de klas.

  Mijn herinnering aan de PWA school warenMijn eerste klas bij juf Mullink in de klas. Klas 2 en toen ook 3 bij juf Pellikaan, en haar trouwerij. De avondvierdaagse die we liepen bij meneer van Dijke. Zijn dochters liepen ook mee, en het was altijd heel gezellig spandoeken, liedjes zingen. En het feest waar we allemaal verkleed waren als ot en sien ik weet niet meer in welk jaar dat dat was maar het was heel gezellig met allemaal spelletjes op het plein. Ook zaten we in de vierde klas bij jufvrouw Euser een strenge juf. Klas 5 bij meester de Graaf die geen orde kon houden en waar we als klas heel veel dingen deden die niet mochten. En klas 6 bij meester Koppelaar. Een leuke sportieve meester die altijd in was voor een grapje.

  Prins Willem Alexanderschool, 1976

  ?