marja nagel

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marja nagel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  marja nagel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke herinneringen aan deze t...

  Leuke herinneringen aan deze tijd. Heb nog steeds contact met Ellen Taconis, Carine Timmer en Maria van den Ingh. Tot 1984 als dietist gewerkt in Utrecht. Daarna nog wel eens kortdurend parttime, nu al jaren niet meer. Woonde de 1e twee studiejaren in Ouderkerk aan de Amstel en reisde samen met Kestarina Coobs, haar heb ik al jaren niet meer gezien. Het 3e studiejaar met auto op en neer tussen Blaricum en Amsterdam en het laatste studiejaar op kamers in Amsterdam. Leuke lessen van mw. Visser(anatomie, fysiologie), de stage in het internaat dat naast de school stond "koken in het groot", scheikunde was voor mij heel moeilijk, wel goed les van, ook, dhr visser. Zie tot nu toe geen bekenden in het overzicht staan

  2005, marja nagel

  Leuke school, leuke tijd gehad...

  Leuke school, leuke tijd gehad. Zie de lange gangen nog voor me, met de tegels. De nissen waar alle jassen hingen en de fietsenrekken op het schoolplein. De plek om in de pauze een "sjekkie" te draaien. Toen begonnen met roken, gelukkig al weer jaren geleden gestopt. Jaren met Carla de Vries samen met naar school gefietst van Ouderkerk naar Amstelveen. Alleen in de brugklas samen met Jannie Oortgiessen in de klas gezeten, nog steeds een van mijn beste vriendinnen!! Veel indruk maakte het plotselinge overlijden van onze rector, Herman Wesselink. Ook herinner ik mij de heer en mevrouw Bukman(vrouw ;-)) nog goed, dhr. Mulder, dhr. Hoogvliet, dhr Huizinga, dhr. Veringa, dhr. Vlieger en niet te vergeten dhr. Hulsbos. De tussenuren in het "hert", was het niet het gouden hert? Buitentekenen langs de oude spoorlijn, de bezoeken aan Aemstelle, te veel om op te noemen. Leuke tijd!

  2004, marja nagel

  Leuke school Juffrouw Hamel, ...

  Leuke school Juffrouw Hamel, voor haar baby vestje gebreid,toen deed je dat! leuke meester Bruine. Meester Niessen, zo zo, strenge meester Belgraver, zie ik nog "stoeien" met ... vriendin met Carla de Vries, voor jaren, nu al heel lang geen contact meer. Ik herinner mij Jules, Gert-Jan, Marijke, Marjan Dirkmaat, Aletta nog goed.

  2004, marja nagel
  ?