Marja Mur

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Mur en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Mur heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lang geleden dat ik hier op zat maar nu kom ik er weer regelmatig omdat mijn kinderen erop zitten.

  Lang geleden dat ik hier op zat maar nu kom ik er weer regelmatig omdat mijn kinderen erop zitten. Herinneringen? Altijd heel stil zijn bij juf van 't Nederend, de krakende schoenen van meester Sips (klas 4),3x per dag binnen komen van meester Jutte betekende een snoepje, de afschuwelijke handwerklessen van juf Wagenvoort in de hal en natuurlijk het kamp in klas 6. Leuke tijd gehad.

  Willibrordus, 1965

  Vijf jaren op deze school gezeten en het altijd naar mijn zin gehad.

  Vijf jaren op deze school gezeten en het altijd naar mijn zin gehad. Leraren die mij bij zijn gebleven zijn hr. Rol (godsdienst) elke les bidden en lezen uit de bijbel, hr v.d. Hoef (bio) kunst was om zo vaak mogelijk fruitvliegjes te kweken, hr. Botter (wis) zat altijd de krant te lezen in de les en volgens mij zat er een gat in. De woede uitbarstingen van hr Woltjes toen hij directeur was. Hr. Nap (con.) snoep kopen in het kleine keukentje. Ook de reis naar Engeland was leuk en voor Yvonne Hensbergen en mij nog spannend ook. Leuke tijd gehad.

  Christelijk School voor Mavo, 1971

  ?