Ontdek PLUS

Marja Meijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Meijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben Marja (Meijer) Betist.

  Ik ben Marja (Meijer) Betist. Ik ben op de Roosevelt MULO gekomen, doordat onze school (Gaesbeek ULO) werd opgeheven. Ik kwam in 1965 in de tweede klas op de Roosevelt. Ons hoofd was de heer M. de Bruijn. Leraren waren: juffrouw v.d. Kaade, juffrouw Donker, juffrouw van Lingen (handwerken), de leraren Lamers, Broere, Keller, Goedhart, Schram, Verschoof, van Beek (muziek), Troost (handenarbeid), de Mik (tekenen), Tegelaar en van Lier(gym)Rotmans. En natuurlijk niet te vergeten onze concierge de heer Tijbosch. Onze steun en toeverlaat in moeilijke tijden. In 1995 hebben wij een reunie gehad. Het was fantastisch om alle leerlingen en leraren weer terug te zien.

  Franklin D. Roosevelt MULO, 1965

  mijn naam is Marja (Meijer)Betist.

  mijn naam is Marja (Meijer)Betist. Ik zat in de klas bij juffrouw Vrucht en de meesters Hasselt en Keulemans. Ik had een aantal vriendinnen in de klas Hennie Fennema, Kitty Bitterberg en Ursula v.d. Braassem. In de 6e klas had ik een vriend Ad Molendijk. In de 6e klas gingen wij op schoolreis naar Leersum. 3 dagen van huis. Een heel leuke tijd.

  Den Hertigschool, 1957