Marja Kraaij

Kent 23 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Kraaij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Kraaij heeft 0 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school staat er nog een keer in met een verkeerd adres, heb ik al een stukje geschreven over het mislukte huwelijk van meneer Schipperus en juffrouw van Gelder, rel! We zijn ook nog bij het huwelijk van meneer van Gelder geweest.

  Deze school staat er nog een keer in met een verkeerd adres, heb ik al een stukje geschreven over het mislukte huwelijk van meneer Schipperus en juffrouw van Gelder, rel! We zijn ook nog bij het huwelijk van meneer van Gelder geweest. Marian Jansen van Galen, Ik en nog 2 Marja's, Marja Sluy en Marja die boven de tandarts woonde. Mijn eerste liefde Gerrit en Anita Ermers, Nellie Luinge, Erika, Loes, Sylvia Tulling, mijn beste vriendinnetje toen, een kaal zieklijk meisje, een Saskia. Leuk om nog eens wat van elkaar te horen!

  Wilgenhoek, 1963

  Ik heb de laatste twee jaar op de dependance in Hillegersberg gezeten, ik heb daar een fantastiche tijd meegemaakt.

  Ik heb de laatste twee jaar op de dependance in Hillegersberg gezeten, ik heb daar een fantastiche tijd meegemaakt. De eerste twee jaar in die enorme school, weet ik nog alles van ons spijbeladres Het Zwarte Plasje, waar we als het maar even kon zaten. Eigenlijk was het een slechte school, roken, drinken, drugs, heel gewoon verhandeld in de fietsenkelder. Leuke leraren, maar ook heel vervelende. Veel feestjes, veel muziek, wat namen van leerlingen Loes Been (heb ik al gezien in de lijst!) Hennie de Bruijn, Appie van Marion, mijn beste vriendin Elly Baris, Kenny Storm van 's Gravesande, mijn eerste aanraking met het begrip homo. Elly Hasselaar, Mariette Trarbach, ook al gezien in de lijst, Hetty de Geest, Nicolet Damman, Oh ik weet er nog veel meer. Voor de klas een leraar die een hartaanval kreeg van het gedrag van die grote gasten, die hij niet aan kon, mijn beschermengel Peter o.a., ze waren in de 3e en 4e al 18 tot 20! Niet zo'n goede school, maar wat een tijd! Ik vindt het fantastisch om namen van klasgenoten en vrienden tegen te komen, zoals José van Renswoude, Loes Been, Marja Sluy enz. Leuk iets van ze te horen!

  Caland Lyceum, 1969

  ?