Marja Van der Jagt Hogervorst

Kent 12 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Uithoorn

  Bekijk het volledige profiel van Marja Van der Jagt Hogervorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Van der Jagt Hogervorst heeft 8 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We zijn begonnen in een houten kerkje in de Boerlagelaan, daar is nu een busstation.

  We zijn begonnen in een houten kerkje in de Boerlagelaan, daar is nu een busstation. Daarna zijn we weer verhuisd naar de Herman Heijermanslaan ook een houten schoolgebouw. Als laatst kwamen we in de Herman Gorterhof en nu in een stenen gebouw. Ik herinner me jufffrouw Kelder, hr.Janssen (4de), hr.Tjon (5de), hr.Alsemgeest (6de). en een hele nare schooltandarts hr.Tollenaar met een assistente Lia Breg. Ik zat altijd in de zenuwen als het schoolbord werd omgedraaid. Als je het zonder janken had ondergaan kreeg je van Lia een plaatje. Kindermishandling die tandarts. Verder wel een hele leuke school. Ik heb na 21 van deze school af te zijn een reunie in de aula aldaar georganiseerd met nog een paar andere.

  RK basisschool St. Willibrord, 1963

  In het eerste jaar heb ik de klassenfeesten georganiseerd.

  In het eerste jaar heb ik de klassenfeesten georganiseerd. In de tweede ben ik blijven zitten. Mijn leraar frans heeft me geholpen bij mondeling examen.

  Thomas van Aquino Mulo / Mavo, 1969

  ?