Marja Grootveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Grootveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Grootveld heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hoi ik kan me nog vrij weinig herinneren over deze schooltijd sommige namen die ik lees komen me wel bekend voor vooral die van de leraren juffr.

  hoi ik kan me nog vrij weinig herinneren over deze schooltijd sommige namen die ik lees komen me wel bekend voor vooral die van de leraren juffr. van Duin meester roepnarai en de directrice als we straf hadden moesten we altijd de cocos matten plukken of haar zilver poetsen wie weet hier ook nog iets van of kan zich mij nog herinneren ik zou het leuk vinden om nog wat meer uit deze schooltijd op te halen

  Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1970

  eigenlijk kan ik me niet veel herinneren wel over de hoofdmeester kramer kan iemand zich mij nog herinneren en wil contact opnemen zodat ik wat meer te weten kom wel komen de namen anita van straaten en ina blom me bekend voor.

  eigenlijk kan ik me niet veel herinneren wel over de hoofdmeester kramer kan iemand zich mij nog herinneren en wil contact opnemen zodat ik wat meer te weten kom wel komen de namen anita van straaten en ina blom me bekend voor

  Vancouverschool, 1964

  ?