Marja Eeldert

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Eeldert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Eeldert heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zuster Maria juffr.

  Zuster Maria juffr.de Graaf in de 5e, daar gingen we met de klas thuis schooltelevisie kijken.Werkweek in Doorwerth in de 6e. juffr.Ruys van de 6e.Alleen nog op meisjes op school.Moest 2 keer per dag vanuit de Korte Jansstraat lopend naar deze school en weer terug.

  RK meisjesschool St Theresia, 1962

  eerst een jaar mulo, waar ik bleef zitten omdat ik 2 maanden ziek was geweest.

  eerst een jaar mulo, waar ik bleef zitten omdat ik 2 maanden ziek was geweest.Mij broet Giuseppe, zat ook het eerstejaar mulo, moest regelmatig nablijven en dat moest ik dan doorgeven aan mijn ouder.Daarna 4 jaar MAVO. Op de mulo was het 's morgens en 's middags les.Met het invoeren van de MAVO kwam het tropenrooster. Leraren Welling, die soms trachtte zijn sigaret aan te steken met een krijtje. Kregen opeens 2 jonge leraren du Moulin was veruit favoriet terwijl Dreef iedereen kon schieten. Dreef had ook niets op met meisjes, die geen exacte vakken deden.

  St. Willibrordusmavo, 1966

  vlgs mij was dit in de jaren 60 een kleuterschool.

  vlgs mij was dit in de jaren 60 een kleuterschool. Er waren nonnen en een juf heette juffrouw Lint. We gingen naar de speeltuin aan de Mariaplaats en soms na schooltijd naar het snoepwinkeltje van tante Alie in de Donkerstraat, waar je voor 1 cent wat kon kopen

  de st. dominicusschool, 1959

  ?