Marja Dijkstra

Kent 4 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Dijkstra heeft 4 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke schooltijd

  De school heette toen nog Christelijk Nationale Ulo en was net 2 jaar gestart. Het was een prachtige tijd met nog maar weinig leraren: Trip, van Asperen, Gijs van Nierop, de Vries. Euwe was onze gymnastiekleraar, Zwaving gaf ons muziekles op zaterdagmorgen en de Wit (de orgelbouwer) gaf ons tekenles. Mevrouw van Asperen gaf ons handwerkles en we maakten zelfs een mooie rok met zakken. De geschiedenislessen van Gijs van Nierop waren geweldig interessant, hij kon goed vertellen, had wel altijd een sigaret in zijn mond. Ja, dat kon toen nog gewoon in de klas. Ook gingen we elk jaar met schoolreisje, een aantal dagen, heel mooie herinneringen aan. We hadden een leuke klas, in het laatste en voorlaatste jaar kwamen daar nog wat zittenblijvers bij. Zie de klassenfoto die ik geplaatst heb, daar staan alle namen bij. We zijn allemaal geslaagd in 1966, groot feest, om de beurt bij iedereen thuis langs.

  Herbert Vissers College voo..., 1962

  Heel goede herinneringen aan juffrouw Van Kempen, een heel lieve juf.

  Heel goede herinneringen aan juffrouw Van Kempen, een heel lieve juf.

  School met de bijbel, later..., 1956

  Juffrouw Baan die uit het raam staart; wij kleintjes zeiden: 'Ze is verliefd'.

  Juffrouw Baan die uit het raam staart; wij kleintjes zeiden: 'Ze is verliefd'. Ik herinner mij Joke van Steensel, Margo Schalk, Henk van Vugt.

  Prot. Chr. Kleuterschool Ma..., 1955

  ?