Marja deGroot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja deGroot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marja deGroot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben Marja de Groot-van der Ster.

  Ik ben Marja de Groot-van der Ster. Ik had een tweelingzus zij heete Lia van der Ster. Zij is in mrt 2002 aan hartstilstand overleden.Wij komen uit een grote familie. Meester Toeter was een fijne meester. Meester van Dijk was eerst hoofd.Daarna Meester Stoute.Wat heel leuk was dat was de verhuizing, op die grote karren met die rokende turf kachel.Wat is er van al mijn klasgenootjes terecht gekomen.Ik zelf bengetrouwd geweest.(man overleden) 6 prachtige dochters gekregen.1 getrouwd(in verw)1thuiswonend met zoontje bijna 3jaar niet getrouwd.dan nog 4 thuis waarvan jongste tweeling *****12 jaar Groetjes Marja.

  Hervormde School, 1963

  Ik heb 1jaar op de REGENBOOG gezeten.

  Ik heb 1jaar op de REGENBOOG gezeten.Daarvoor op de school langs het aarkanaal.Bij meester Toeter En Meester Stoute als hoofd. Ben er een van een tweeling Mijn zus heete Lia van der Ster.Is vorig jaar overleden.ik kom uit groot gezin Zus Janny zat ook in onze klas Soms vraag ik mij af waar iedereen gebleven is. Groetjes Marja

  Prot. Chr. Basisschool De R..., 1963

  ?