Marja Brouwer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Brouwer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet niet echt veel meer.

  Weet niet echt veel meer. Grote school. IJs van Mario en veel roze koeken gegeten. Met de klas meegewerkt aan Postbus 51-spotje. Vriendinnen: Leontine Sneijder, Monique Gouwerok, Annette Iddink en Anneke Ypma. Andere namen: Marie Jose Bakker, Frans ..., Nelina Kalf. Wij zaten voornamelijk in een meidenklas met maar een paar jongens.

  Hermann Wesselink College, 1980

  Leuk school, ondanks het strenge imago.

  Leuk school, ondanks het strenge imago. Veel gelachen. Geschiedenis van Hoogers (hij kon een hoop hebben, behalve op de driedaagse), biologie van Krol (zweette als een otter), natuurkunde van Babs (Broekman), Godsdienstles van mevrouw Breij, Nederlands van Harmsen (werd altijd zo rood), aardrijkskunde van Koppes (wilde niet mee op driedaagse want hij wilde geen politie-agent spelen), Engels van Waardijk, Duits van Wouda en Frans van D'Arnoud (alergisch voor kauwgom). Herinner me nog veel klasgenoten. Natuurlijk Leontine Sneijder en Monique Gouwerok, Erika Denkers, de twee Marie Jose's (Bakker en Van Iersel), Peter van de Weyde (waarop iedereen verliefd was), Arie Bruine de Bruin (soulkikker), Anita Driehuis, Eelco van de Velde enz. Als vierde klasser je eigen depandance, driedaagse in Apeldoorn, diploma-uitreiking in het MOC-gebouw, erg leuk allemaal.

  Jan philip Roothaan MAVO, 1976

  Kwam in de 2de klas op deze school.

  Kwam in de 2de klas op deze school. Eerst aan de Olmenlaan. Klas 5 en 6 aan de William Boothlaan. Leraren die ik heb gehad zijn Oremus (3de), Waardijk (4de), Rondagh (5de) en Van Galen (6de). Ik ken nog veel namen. Zag hier in de lijst Marielle Eringfeld staan. Leontine Sneijder, Monique Gouwerok, Erika Denkers, Jose Kerkhof, Maureen van Munster, Trudy van Beek, Greetje Oostwegel, Petra Cattermolen, Loes Aue, Jacqueline de Graaf, Nora Dekker, Erik Ariens, Jos Meester, en natuurlijk Johnny van het Schip (oud-voetballer bij AJAX), Marcel de Graaf, Luuk Tepe, Robbie Blesgraaf, Ewald van Valderen, Marco Box enz. Was een leuke school: de beroemde olifanten bij juffrouw Payralbe, afscheidsfeest zesde klas, driedaagse Bakkum?, HGS gaat nooit verloren bij de Avondvierdaagse en sportdagen. Mijn zussen Irene Franken (twee jaar jonger) en Angelien Franken (vijf jaar jonger) hebben ook op deze school gezeten.

  heilige geest school, 1971

  ?