Marja Bouma

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Bouma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Marja Bouma heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Alles moest nog met de hand; l...

  Alles moest nog met de hand; lang leve de computer! Ging altijd om met Mike Lavelle. Andere klasgenoten: Mark, Roos, Robin Pajsz. Ben heel slecht in namen. Wat me is bijgebleven is tekenen op locatie; Artis, Allard Pierson, Stedelijk enz.

  2003, Marja Bouma

  Natuurlijk de modeshows. Naaie...

  Natuurlijk de modeshows. Naaien was niet mijn sterkste vak; nachtmerries over paspelzakken. Het grafische lag mij veel meer. Beste vriendin aan over gehouden: Sylvia van der Laan. Leuke herinneringen aan Parijs; hotel fiap. En natuurlijk de expressielessen. Hoor via via nog wel eens het een en ander over oud-klasgenoten.

  2003, Marja Bouma

  Ik begon in de tweede klas en ...

  Ik begon in de tweede klas en vond het vreselijk. Iedereen kende je terwijl ik de anonimiteit van het Lyceum gewend was. Alleen Nederlands van Zijlstra vond ik leuk. Ging veel om met Henriëtte en daarnaast met Cornelie Polderman. Later kwamen daar Petra van Eijk, Irene Wieten, Evelyn Heespelink, Rosita enz. bij. Ik hoor via via nog wel eens wat van schoolgenoten.

  2003, Marja Bouma
  ?