Marja Agema

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Agema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marja Agema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb de brugklas op deze school doorgebracht.

  Ik heb de brugklas op deze school doorgebracht. Na een jaar ben ik naar het gymnasium gegaan en daardoor moest ik naar het Ichthus (dit was toen nog een school). Een aantal klasgenoten bleef achter op het Andreas, inclusief mijn grote vriend van de lagere school, Sipke Dijkstra. Bij een schoolreis naar Parijs leek hij me niet meer te (willen) kennen maar ik heb hele goede herinneringen aan mijn fietstochten met hem waarbij we een keer achter een losgebroken geit aan moesten gaan.

  2008, Marja Agema

  Ik moest altijd een uur naar school fietsen.

  Ik moest altijd een uur naar school fietsen. Omdat ik na een jaar naar het gymnasium ging, was er niemand van mijn vroegere klas die naar dezelfde school ging. Ik vormde een vriendenclubje met 5 meiden die bijna allemaal niet uit Friesland kwamen (Margreet, Rianne, Wilma, Joke) en Janny. Daarmee heb ik nog steeds contact.

  2008, Marja Agema

  Ik heb goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb goede herinneringen aan deze school. Eerst was hij aan de andere kant van het dorp en moesten we de provinciale weg oversteken, maar al gauw kregen we nieuwbouw vlak bij ons huis. Ik was een van de langsten van de klas (Janke was langer) en bovendien een buitenbeentje omdat ik niet uit Friesland kwam. Toch een leuke schooltijd gehad dankzij een aantal klasgenoten zoals Yvonne, Kees (die op dezelfde dag jarig was) en vele anderen. Ik zou graag weten hoe het met een aantal gaat zoals Janny, Jannie, Gerrit, Doortje, Janke, Kees en anderen.

  2008, Marja Agema
  ?