Maritza Frenkel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maritza Frenkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Maritza Frenkel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  H.

  H.B.O.i.w. Heerlijk vond ik het om naast mijn werk een club mensen te vinden die een beetje in dezelfde hoek zaten;ik had daarvoor dierverzorging gedaan.Vooral thema weekenden vond ik te gek;jammer dat ik moest stoppen om pers. redenen.Vooral de leraar Han vond ik geweldig.

  2003, Maritza Frenkel

  Je was jong en net van huis;leven was nuttiger dan leren.

  Je was jong en net van huis;leven was nuttiger dan leren.De aardigste was de lerares Nederlands;die was zelf ook ooit naar Putten gekomen en snapte wel dat we wat tegen dat strenge,christelijke milieu hadden.Volgens mij snapten de leraren niet wat ze met ons in huis hadden gehaald;afdeling dierverzorging.Maar door deze op0leiding had ik wel een m.b.o. opleiding op zak.

  2003, Maritza Frenkel

  Ik vond het een hele nare tijd na al de vrijheden die je had als kleuter.

  Ik vond het een hele nare tijd na al de vrijheden die je had als kleuter.Je moest in de bank zitten en luisteren.Ik zat altijd te kijken of mijn moeder langs kwam waardoor ik denk ik niet met de les bezig was.En op een gegeven moment Jonker die tegen mijn moeder zei dat het maar beter was als ik naar de kostschool zou gaan want anders kwam er toch niets van mij terecht.Lagere school:een ramp.

  2003, Maritza Frenkel
  ?