Mariska Witte

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Witte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Mariska Witte heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Tijdens de nieuwbouw zaten wij in de sportschool en werd het buiten op eens heel donker.

  Tijdens de nieuwbouw zaten wij in de sportschool en werd het buiten op eens heel donker. Alle lantaarnpalen sprongen aan en het begon me toch te onweren en te hozen, het schoolplein leek wel een zwembad! Ik zat altijd bij het raam maar toen vond ik dat dood eng en mocht ik voor aan zitten. Alle ouders kwamen toen de kids halen. Ik had zelfs geen eens een jas mee, zulk mooi weer was het 's ochtends geweest. Juf Bareman die stond te huilen voor de klas (en waarom??). Meester Bokma en zijn eeuwige thema's. Meester Slijderink bleek homo te zijn (ontdekking van de eeuw toendertijd).

  2003, Mariska Witte

  Die snipperkaart in het laatste jaar was toch wel de uitvinding van de eeuw.

  Die snipperkaart in het laatste jaar was toch wel de uitvinding van de eeuw. Ik had er dus ook geen een meer van over. Verder mijn hele school periode ook geen hol uitgevoerd, in de derde met kerst naar de mavo gegaan. Toen hoefde ik helemaal nix meer te doen. Heb mijn examen gehaald met 4 zevens en 2 achten. Heerlijk, en dat zonder een boek open te hebben geslagen.

  2003, Mariska Witte
  ?