Mariska Terlouw

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Terlouw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mariska Terlouw heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de Blaise heb ik het erg goed naar me zin gehad.

  Op de Blaise heb ik het erg goed naar me zin gehad. Ik ging de eerste jaren veel om met Nicole, Jocelyn, Djamella en later kwamen daar Marjanke, Jitske, Priya, Romy en nog een paar anderen bij. We zaten elke pauze bij 'onze paal' die heel handig vlak bij de kantine was. De kaascroissantjes waren dan ook niet aan te slepen. Meneer De Heer en Meneer Huschlage waren mijn favo leraren en degene die me zeker bij zal blijven is meneer Van der Moer, maar dat is vooral omdat ie zo vervelend was. Nu ben ik bezig met de studie psychologie aan de universiteit van Leiden.

  CSG Blaise Pascal, 1997

  Op het Middelpunt heb ik mijn beste vriendinnetje leren kennen, sinds groep 1 ben ik onafscheidelijk van Nicole.

  Op het Middelpunt heb ik mijn beste vriendinnetje leren kennen, sinds groep 1 ben ik onafscheidelijk van Nicole. Verder ging ik vaak om met Inge, Kimberly, Farah, Reshma, Mariette en Merlijn. Mijn favo leraressen waren juffrouw Nauta, juffrouw Kombolitis en juffrouw Van Baalen en mijn favo leraar was toch wel meneer Braafhart, want die had altijd van die leuke verhalen. Nu ben ik nu eerstejaars van de studie psychologie in Leiden. Tot nu toe bevalt dat nog prima.

  Het Middelpunt, 1989

  ?