Mariska Schipper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Schipper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mariska Schipper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heb hier meerdere jaren met veel plezier op school gezeten had een leuke klas en veel vriendinnen.

  Heb hier meerdere jaren met veel plezier op school gezeten had een leuke klas en veel vriendinnen. We bleven ook vaak bij elkaar spelen. Ik ben in 1987 van deze school weggegaan omdat we voor mijn vaders werk moesten verhuizen naar het buitenland en heb dat toen heel erg gevonden omdat ik zoveel lieve vrienden moest achterlaten.

  2008, Mariska Schipper

  Heb hier even op school gezeten toen ik op bungalowpark de Egelshoek woonde.

  Heb hier even op school gezeten toen ik op bungalowpark de Egelshoek woonde. Ik was als kind van een militair net terug uit Aruba en kan me niet meer zo heel erg veel van deze periode herinneren.

  2008, Mariska Schipper

  Ik weet niet zo heel veel meer...

  Ik weet niet zo heel veel meer van deze periode behalve dan dat juffrouw cabenda het hoofd was en dat ik met 2 of 3 andere nederlandse kinderen in de klas zat. Een paar namen die ik me nog kan herinneren zijn nelleke, maaike, fiona vanessa en zo zijn er nog wel een paar. Ik hoop dat er een paar mensen zijn die in 1987 ook in de 2e klas zaten samen met mij want het lijkt me leuk om te kijken hoe het met hun is.

  2004, Mariska Schipper
  ?