Mariska Rahawarin

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Rahawarin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mariska Rahawarin heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de MAVO noemden we het Corderius de 'kakschool', maar eerlijk gezegd heb ik het er bijzonder naar mijn zin gehad.

  Op de MAVO noemden we het Corderius de 'kakschool', maar eerlijk gezegd heb ik het er bijzonder naar mijn zin gehad. Heel veel namen weet ik nog. Elise Offermans, nog steeds mijn vriendin (heeft ook een stukje geschreven), en klasgenoten als Linda (basketbal speelde ze) uit Woudenberg, Petra, Jacqueline, Miu de Vries, Teus (Leusden), Wim Bult (Chicken Dick and the scrambled eggs heette de band waarin hij speelde), Roel van Ee, Richard Urbach, Jan-Jaap Wolfswinkel, Anja Apeldoorn, Lisette (?) uit Hoevelaken, Mirjam Schuurman. Wenda (van Dijk?). Roken onder het afdakje in de kelder. Griffioen de scheikundeleraar, Van Diermen de leukste leraar die ik ooit heb gekend. Frans bij hem was een feest. Die Nederlandse leraar met dat strikje, statige man. Ik mocht hem niet. Hij mij ook niet en uiteindelijk leverde die dikke onvoldoende mij een herexamen op !! Nog bedankt..

  Corderius college, 1980

  Mijn meisjesnaam is Mariska van Schaik.

  Mijn meisjesnaam is Mariska van Schaik. Ik heb gezeten in B1, 2M1, 3M1 en 4M1. Mijn klasgenoten waren o.a. Susan Hanegraaff uit Hoevelaken, Alice van Ee, Gerda de Lange en Esther Heidelberg, Jeanette Kuiter uit Amersfoort. Johan van Harten uit Leusden, Robert Teske en Gerard .. uit Scherpenzeel. Ik herinner mij leraren als V.d. Put (Frans), Wisselink (Duits), Scheltema (Aardrijkskunde), Joosten (Engels), Roukema (Wiskunde), Boomsma (biologie)de heer Griethuijsen, toen adjunct Directeur en de heer Swank (Directeur). Veel ex-schoolgenootjes zie ik nog regelmatig maar een hoop ben ik helaas uit het oog verloren. Werkweek in Parijs, de foto's heb ik nog steeds. Weinig eten en weinig slaap, maar ontzettend gezellig. De kamer was te klein en dus verplaatsten we een matras naar de badkuip. Het regende die hele week en aan de Champs Elysees leek geen einde te komen. Versailles, Note Dame, Place de la Concorde, ik heb er een enorm leuke herinnering aan over gehouden. Ik vraag me af hoe het met sommige klasgenoten gaat. Het hoeke de PPM waren leuke plekken om tijdens schooltijd te verblijven. De laatste reunie voor mij was ergens in 1987 of zo. Veel waren er toen niet, jammer. Ik ben zeker voor een nieuwe reunie. Leuk om te zien wat er van de anderen geworden is. Na de MAVO ben ik naar het Corderius gedaan en heb daar mijn HAVO gehaald. Een hoop mensen ben ik daar ook weer tegen gekomen. Elise Offermans, nog steeds een goede vriendin van mij. Zij heeft ook op de MAVO gezeten. Tanja Groen, Liesbeth Sleeking. De namen komen heel langzaam weer naar boven.

  Chr. Mavo Leusderweg, 1976

  ?