Mariska Polder

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Polder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mariska Polder heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De enige herinneringen die ik heb aan deze school, is dat ik, na afwijzing voor de balletklas, bijna het hele jaar gespijbeld heb! Wel veel geleerd dus, maar niet op die school.

  De enige herinneringen die ik heb aan deze school, is dat ik, na afwijzing voor de balletklas, bijna het hele jaar gespijbeld heb! Wel veel geleerd dus, maar niet op die school. Mijn beste vriendin was Sandra en zij woonde in de Rustenburgerstraat.

  1e Montessori ULO/Mulo/MAVO, 1980

  Ik kan mij het schooltje nog heel goed herinneren, de "gymzaal" en speelplaatsje buiten.

  Ik kan mij het schooltje nog heel goed herinneren, de "gymzaal" en speelplaatsje buiten. Als we buiten gingen spelen kon ik naar mijn balkon thuis kijken. Alleen Daniela ken ik nog omdat wij ook samen naar de lagere school gingen en elkaar nooit echt uit het oog verloren zijn.

  Kleuterschool de Kamperfoelie, 1970

  Was ondanks mijn twijfels een super leuk jaar! Ik deed opleiding Receptioniste, ben dat nu ook bij Stage Holding.

  Was ondanks mijn twijfels een super leuk jaar! Ik deed opleiding Receptioniste, ben dat nu ook bij Stage Holding. Tevens ben ik moeder van een dochter van 16 en een zoon van 14. Nu ben ik 37 jaar en heb nog kaartcontact met een vriendin uit dat jaar; Ingrid v.d.Bijtel.

  Schoevers opleidingen, 1982

  ?