Mariska Onink

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Onink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Mariska Onink heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De smurfen, snoopy's, coolcats enz, meester Johan die je leerde een muziekinstrument te spelen, meester simon die je leerde hoe je van een stuk plant een fluit kon maken.

  De smurfen, snoopy's, coolcats enz, meester Johan die je leerde een muziekinstrument te spelen, meester simon die je leerde hoe je van een stuk plant een fluit kon maken.....(),weekafsluiting.In de klas gezeten met oa; Marijke, Ilja, Floor, Jasper, Bas, Mathijs, Floortje.

  2004, Mariska Onink

  Tja.

  Tja... Zoveel leuke herinneringen aan deze school, ik weet niet waar ik moet beginnen. Maar het leukste was mavo 3, die was zo gezellig dat ik er een jaar extra over heb gedaan.... Reind die me altijd matste met strafcorvee, Dhr Couwenberg die me ook altijd matste als ik weer eens voor zijn deur stond om een groene kaart te halen, Dhr v/d Wurff met zijn kale knikkerkoppie. Ging veel om in het eerste jaar met oa Jenny Roling, Dyana Jansen, Femke..., Dwight v/d Voort, Petra de Wit, Mariska Derks, Heidy v Ettekoven

  2004, Mariska Onink
  ?