Mariska Schippers Middag

Kent 11 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Biddinghuizen

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Schippers Middag en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mariska Schippers Middag heeft 7 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HICO, later FJ&C; leuke tijd, altijd bende in de kantine, Smurfen waren hot: in lunchpauze kijken, discussie tijdens massacommunicatie achter in collegezaal, het is voorgkomen dat op de 2e etage het nieuws op tv verbannen werd door de smurfen, +/- 50

  HICO, later FJ&C; leuke tijd, altijd bende in de kantine, Smurfen waren hot: in lunchpauze kijken, discussie tijdens massacommunicatie achter in collegezaal, het is voorgkomen dat op de 2e etage het nieuws op tv verbannen werd door de smurfen, +/- 50 man/vrouw zat te kijken. Uitwisseling met internationale commissie, staking tegen Jo Ritzen, Veel opgetrokken met Tanja vd Berg, nu Slagter.

  Christelijke Hogeschool Win..., 1993

  Hele leuke herinneringen aan deze school, er kon heel veel.

  Hele leuke herinneringen aan deze school, er kon heel veel. Zo zaten wij met wiskunde regelmatig met zijn vieren aan een walkman met twee snoertjes te luisteren naar de muziek, liepen we wel meerdere hoofdstukken voor op de rest van de klas. De heerlijk "korte" lesuren, onze gemiddelde leeftijd voor deze periode lag om en nabij de 18-20 jaar. Velen wilden toch na omzwervingen toch hun havo nog afmaken. Was een ander schoolsysteemgewend, mag je de rector (Paulo) bij zijn voornaam noemen en natuurlijk Piet Bel onze conrector. Wij waren meestal met zijn vieren: Alexandra Hoogeboom v Buggenum?, Mariëlla vden Eshof(heb ik nog steeds contact mee) en Melina ?. Onze stunt met de scheikundebommetjes, waardoor gelijk de hele staula blauw stond. Het 4e jaars Ardennenwandelkamp is mij ook bijgebleven. Mijn mentor Peter Burghout was ik ook erg wijs mee, zou benieuwd zijn hoe het met hem is. Verder Gerrit van Aken, deze liep volgens mij op koffie en sigaretten. De vijf minuten tussen de blokuren werden meestal als (rook)pauze gebruikt op het bordes.

  Herman Jordanlyceum (Top), 1991

  Goeie herinneringen aan deze school, was altijd erg gezellig.

  Goeie herinneringen aan deze school, was altijd erg gezellig. Bijgebleven zijn mij de geschiedenisverhalen van een letterlijk over de tafelvliegende, skateboardende conrector Fred? Kloek, dhr Kuitenbrouwer, die woorden verzamelde voor het boek van zijn neef: Turbotaal, de wiskundelessen van onze COC-BN-er Sieb de Haan. Verder de muzieklessen in de nok van het schoolgebouw. Wij waren niet de lieverdjes van de school. De eerste keer dat ik bleef zitten in 2 havo gingen er meen ik 5 over, er gingen er 15 van school en er bleven er 5 zitten. Mijn 1e keer 4 havo is mij één week minder prettig bijgebleven: ik ben zeer slecht in namen van leerlingen, maar in dat jaar ( oktober 1989)overleden er in één week tijd 2 leerlingen, 1 jongen door een ongeval, vervolgens hoorden wij ook op maandag dat er een meisje overleden was aan niet tijdig onderkende nekkramp. Mijn oma overleed dinsdags en op woensdag overleed de leraar engels, dhr Beke. Dat was wel erg veel van het goede. Verder werd er in de pauze veel gekaart.

  St. Bonifatius College, R.K..., 1985

  ?